Loto Polonia Multi 1

loto polonia multi 1

Jocul Multi 1 de la Loto Polonia este unul dintre cele două jocuri de loterie separate conduse de operatorul național de loterie din Polonia Totalizator Sportowy. Alături de jocul său partener Multi 2, extragerile Multi 1 au loc în fiecare marți și vineri la ora 21:40, ora României.

Cum se joacă Multi 1

Multi 1 le oferă jucătorilor șansa de a câștiga premii prin potrivirea numerelor cu rezultatele extragerii. Pentru a juca, pur și simplu:

  • Alegeți 5 numere de la 1 la 42
  • Așteptați ca bilele să cadă în timpul extragerii live
  • Potriviți numerele extrase cu selecția dvs

Puteți juca Multi 1 pe cont propriu sau îl puteți combina cu intrări Multi 2 pe un singur bilet.

Există șase divizii de premii, de la potrivirea tuturor celor 5 numere la doar 2. Cu cât potriviți mai multe numere, cu atât premiul este mai mare:

  • Potriviți-le pe toate cele 5: Premiul maxim de 250.000 PLN
  • Meciul 4: 2.000 PLN
  • Meciul 3: 200 PLN
  • Meciul 2: 20 PLN

loto polonia multi 1 resultate

Cote mai bune și niveluri mai mari decât majoritatea lotteriilor

Multi 1 este popular pentru că are cote mai bune și niveluri de premii mai mari în comparație cu multe alte loterie.

În timp ce jackpot-ul poate să nu rivalizeze cu loteriile masive cu mai multe state, cotele Multi 1 sunt mult mai favorabile pentru jucători. Șansele de a lua acasă premiul principal sunt de aproximativ 1 la 3,5 milioane.

Pentru a pune asta în perspectivă, șansele tale de a câștiga jackpotul Powerball în SUA sunt de aproximativ 1 la 292 de milioane!

Odată cu cote mai mici, vine și niveluri mai mari de premii – oferind mai multe șanse de a câștiga o sumă considerabilă de bani.

Unde să joci

Vă puteți lua biletele Multi 1 de la comercianții autorizați de loterie din toată România. Mulți jucători se îndreaptă, de asemenea, online pentru a-și plasa intrările prin site-ul oficial Loto sau folosind aplicații mobile.

Jocul online vă permite fie să aveți numere generate aleatoriu, fie să le alegeți singur. De asemenea, puteți cumpăra intrări pentru mai multe extrageri viitoare. Biletele pot fi achiziționate pentru extragerile unice sau multiple viitoare. Rezultatele sunt postate online după fiecare extragere.

În rezumat, Multi 1 este un joc de loterie polonez de două ori pe săptămână, cu cote favorabile. Jucătorii aleg 5 din 42 de numere și pot câștiga premii potrivind 2, 3, 4 sau toate cele 5 numere extrase. Se poate juca cu ușurință online sau la retaileri din România. Așadar, de ce să nu încercați Loto Polonia Multi 1 pentru următoarea șansă la un premiu major de loterie!

Rating
( No ratings yet )
Polonia Multi