Loto Polonia Multi 2 – Loterie de două ori pe săptămână cu premiu de top

loto polonia multi 2

Alături de Multi 1, jocul Multi 2 de la Loto Polonia oferă jucătorilor din România încă o șansă de a câștiga premii mari de două ori pe săptămână.

Multi 2 urmează același format ca Multi 1, cu extrageri organizate în fiecare marți și vineri la ora 21:40, ora României.

Cum să joci Multi 2

Modul de joc pentru Multi 2 este simplu:

 • Selectați 5 numere de la 1 la 42
 • Potriviți 2, 3, 4 sau toate cele 5 numere din extragere pentru a câștiga premii

Pentru a vă spori șansele, puteți combina Multi 2 cu Multi 1 pe un singur bilet.

Nivelurile de premii sunt:

 • Potriviți toate cele 5 numere – premiul principal de 100.000 PLN
 • Se potrivesc 4 numere – 2.000 PLN
 • Se potrivesc 3 numere – 200 PLN
 • Se potrivesc 2 numere – 20 PLN

polonia multi 2

Cote favorabile 1 din 3,5 milioane

În timp ce premiul principal nu ajunge la sumele uriașe ale loteriilor gigantice din SUA, Multi 2 oferă cote mult mai bune.

Ai o șansă de 1 din 3,5 milioane la jackpot – comparativ cu 1 din 292 de milioane pentru Powerball.

Cote mai rezonabile înseamnă niveluri de premii mai mari și mai multe oportunități de a lua acasă o sumă substanțială.

De unde și cum să cumpăr bilete

Biletele Multi 2 pot fi achiziționate de la comercianții autorizați Loto Polonia din toată România. Mulți jucători intră și online pentru a cumpăra intrări prin intermediul site-ului oficial sau folosind aplicații mobile.

Jocul online vă permite să alegeți rapid numerele sau să le selectați manual. De asemenea, puteți cumpăra bilete pentru mai multe extrageri viitoare.

Loto Polonia Multi Multi - De ce merită jucat_

Multi 1 vs Multi 2

Iată câteva diferențe cheie între jocurile de loterie Multi 1 și Multi 2 oferite de Loto Polonia:

 • Structura premiului – Multi 1 are un premiu maxim de 250.000 PLN pentru potrivirea tuturor celor 5 numere, în timp ce Multi 2 are un premiu mai mic de 100.000 PLN. Premiile de nivel inferior sunt aceleași pentru ambele jocuri.
 • Cote – Ambele jocuri au aceleași șanse de câștig, cota la jackpot fiind de aproximativ 1 la 3,5 milioane. Acest lucru le face mai favorabile în comparație cu loteriile mai mari precum Powerball.
 • Frecvență – Urmează același program de extragere de două ori pe săptămână, care se desfășoară în fiecare marți și vineri seara, ora României.
 • Mod de joc – Formatul este identic – jucătorii aleg 5 numere de la 1 la 42 și pot câștiga premii potrivind 2, 3, 4 sau toate cele 5 numere extrase. Biletele pot fi achiziționate separat sau combinate.
 • Disponibilitate – Multi 1 și 2 pot fi jucate ambele la comercianții autorizați din România sau prin intermediul aplicațiilor online/mobile.
 • Popularitate – Multi 1 tinde să fie puțin mai popular decât Multi 2, probabil datorită jackpot-ului său mai mare. Dar multor jucători le place să joace ambele jocuri.

Deci, pe scurt, cele două jocuri sunt foarte asemănătoare ca format, cote și disponibilitate. Principala diferență constă în mărimea premiului principal. Jucând ambele jocuri împreună oferă jucătorilor mai multe șanse de a câștiga. Așadar, încercați Multi 2 pentru șanse bi-săptămânale de a câștiga premii mari la loterie!

Rating
( No ratings yet )
Polonia Multi